ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΡΟΔΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΗΣ: 15/9/2022




ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ  ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ) ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.
ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Αντώνης Καμπουράκης: Ο δήμος Ρόδου συνεχίζει δυναμικά το έργο του στα σχολεία



Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του δήμου Ρόδου σχετικά με τα σχολεία. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Από την αρχή της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή της Ρόδου θέσαμε σε προτεραιότητα την εκπαίδευση των παιδιών μας. Σε όλες τις σχολικές μας εγκαταστάσεις ο Δήμος Ρόδου προχώρησε σε έργα συντήρησης, ανακαίνισης, αποκατάστασης ζημιών και βλαβών. Εργαστήκαμε σκληρά για να προσφέρουμε καλύτερα σχολεία στα παιδιά μας και συνεχίζουμε το έργο μας με στόχο τη διαρκή βελτίωση της σχολικής τους εμπειρίας. 

Ως Δήμος Ρόδου μεριμνήσαμε θέτοντας σε ισχύ έκτακτες χρηματοδοτήσεις ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά μας καθαρά, φωτεινά και ασφαλή σχολεία.

Σε αυτό το διάστημα των 3 ετών της θητείας μας:

 

o       Ενισχύσαμε τα σχολικά κτίρια με μεγάλα έργα συντήρησης απαραίτητα λόγω παλαιότητας των σχολείων


ο       Επισκευάσαμε και να ανακατασκευάσαμε τουαλέτες, κοινόχρηστους χώρους και χώρους  άθλησης


o        Προχωρήσαμε σε βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων καθώς και σε επισκευές επιχρισμάτων σε όλα τα σχολεία

o        Αποκαταστήσαμε ζημιές και βλάβες που υπήρχαν

o        Εξοπλίσαμε με ψηφιακό εξοπλισμό όπου χρειαζόταν και κατασκευάσαμε ράμπες ΑΜΕΑ

o        Δημιουργήσαμε νέες αίθουσες διδασκαλίας

o        Προσλάβαμε προσωπικό ώστε να ενισχυθεί η καθαριότητα των σχολείων μας

 

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΩΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ. 

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ:







 


ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΜΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΩΣΤΕ  ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Υ.Γ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΤΙ:


Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ"

 1.0. ΠΑΙΔΕΙΑ 

Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί την παιδεία ως τον κρισιμότερο και πιο νευραλγικό τομέα της κοινωνίας. Το πρόγραμμα είναι να διαθέσει τεράστια κεφάλαια ώστε να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική δομή για την άριστη και πλήρη παιδεία των Ελληνόπουλων. Ο σκοπός της Ελλήνων Πολιτείας είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη παιδεία. Το κτίσιμο του πνεύματος και του σώματος είναι υποχρέωση την Πολιτείας η οποία αναλαμβάνει πλήρως ως καθήκον της ενώπιον του Γένους μας. 1.1 Τα σχολεία θα είναι τα εκκολαπτήρια των νέων Ελληνικών Γενεών και θα λειτουργούν για την παραγωγή των νέων πολιτών με τη δόμηση του σώματός τους, της ψυχής τους και του πνεύματος τους ώστε να αξιώνονται για να πάρουν την Ελλήνων Πολιτεία στα χέρια τους. 1.2. Τα σχολεία χωρίς κανένα οικονομικό περιορισμό θα έχουν ότι κάθε σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή απαιτεί για την επίτευξη του σκοπού τους μέχρι θέατρα για παραστάσεις μάθησης όπως μας κληροδότησαν οι προγονοί μας. Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο θα ικανοποιεί και θα αναπτύσσει όλη την δημιουργική ικανότητα των Ελληνόπουλων. Εκτός από την παιδεία της πνευματικής μάθησης κάθε σχολείο θα έχει όλες τις υποδομές αθλοπαιδιών σε ατομικά και σε συλλογικά αθλήματα. Οι αθλητικοί σύλλογοι, τα σωματεία κλπ δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης στην Ελλήνων Πολιτεία εφόσον θα ενσωματώνονται από λειτουργικής άποψης με τα σχολεία. Σε οποιοδήποτε άθλημα έχει ταλέντο, έφεση ή αρέσκεια το Ελληνόπουλο θα έχει την ευκαιρία να την εξασκεί εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου του. 1.3. Αυτό βέβαια προϋποθέτει τον πλήρη εξοπλισμό και την απαραίτητη στελέχωση από τους ικανότερους εκπαιδευτές - προπονητές για κάθε συγκεκριμένο άθλημα. Έτσι θα υπάρχει μια ταυτόχρονη παιδεία των Ελληνόπουλων και στο σώμα και στο πνεύμα γιατί και τα δύο πρέπει ταυτόχρονα να γυμνάζονται. 1.4. Επίσης κάθε σχολείο θα περιλαμβάνει τις πιο άρτιες εγκαταστάσεις για την κάλυψη των έμφυτων τάσεων που υπάρχουν στον άνθρωπο για την ανάδειξη της καλαισθησίας με την τέχνη. 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ AΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ..

 


ΠΗΓΗ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.


ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
eMail: esy.perifereiaaigaiou@gmail.com

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
==========================
GOOGLE plus:

ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΗΙΣ: https://aighis.kpdaigaiou.org 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια